Skovrejsning

Med den nye ordning, hvor man kan få 32.000 kr. pr. ha og tilskud til arealer på ned til 2 ha, er skovrejsning igen blevet interessant. Vi oplever en stigende interesse og får igen mange henvendelser.

Plantesammensætningen er også et væsentlig punkt for en skovrejsning ikke alene i henhold til lovgivningen, men også i forhold til jordbund, klima, dyr og fugle.

Bevoksningstyperne i en skovrejsning kan f.eks. være en Canadisk skov hvor lønnen dominerer med den røde høstfarve, eller det kan være en typisk dansk bøgeskov med holme af nål og endelig for at nævne den mest udbredte model, egeskoven med underetage af hassel, skovæbler og indblanding af nål med indtil 25%, som regel i kolonier.

Angående tilskud til skovrejsning, kan man læse om det på skov og naturstyrelsens hjemmeside. Omkostningerne for dig er normalt ikke større end at der vi blive et pænt overskud til dig, afhængig af skovrejsningen størrelse og hvis vi ser bort fra renholdelse.

Trods krav om flere planter, kan vi stadig endda med ca. 4.800 planter pr. ha, holde prisen nede.

Grunden til vores lave pris er vores lave omkostninger, og navnlig uden at vi går på kompromis med kvaliteten, er du i tvivl om det kan vi henvise til en stribe tilfredse kunder, og det vil være fint at se et projekt i virkligheden, frem for et skønmaleri af en skovrejsning på papir.

Vi yder grogaranti i første vækstsæson på 90 %, og efterplanter uden beregning for ejeren, hvorimod klimaskader og insektangreb ikke dækkes.

Vi har gode erfaringer med at etablere skovrejsning uden dybdepløjning, hvor vi maksimalt pløjer i 30 cm dybde. Når det kombineres med strigling/rensning, har det flere steder givet rigtig gode resultater.

Vil du vide mere om skovrejsning, så klik her

 

Designed by www.graphic-solutions.dk